perjantai 15. kesäkuuta 2012

Kuvaukset purkissa & vierailu YLE:lle


Aloitimme torstaipäivän suunnittelemalla ja kuvaamalla viimeisen kohtauksen. Kaikilla oli hyvä fiilis etenkin, kun keksimme loppuun hauskan idean. Kuvaamisen jälkeen katsoimme yhdessä kaikki kuvaamamme materiaalit ja kaikilla oli hauskaa, erityisesti katsoessamme pilalle menneitä kohtauksia! :)

Lähdimme puolen päivän aikoihin vierailemaan YLE:lle. Saimme hienot kertakäyttöiset bussikortit ja niille tuli heti käyttöä, sillä tarkastajat tulivat Tapiolassa bussiimme. Kamppiin päästyämme kävelimme rauttikselle ja nousimme lähijunaan, jonka suuntana oli Pasila. Paikalla Mika opasti meidät sisälle YLE:n alueelle.

Ensimmäiseksi meille esiteltiin radiotaloa, jossa pääsimme YLE X:n suoraan radiolähetykseen. Se oli super siistii! YLE X:n tiloissa oli rento meininki ja hallitun kaaoksen tuntu. Voisimme kuvitella itsemme työskentelemään niinkin värikkään työryhmän joukkoon. Tsekkasimme myös pienen studiohuoneen, jossa järjestetään intiimejä keikkoja, viimeisimpänä siellä oli käynyt jenkkiläinen bändi FUN. 

Seuraavaksi, retken kohokohta, suuntasimme kahvioon. Odotellessamme lähtemistä tv-studiolle Curly tarjosi jätskit. Kahviosta suuntasimme tv-studioon, joka oli mielestämme hauskin paikka, koska pääsimme seuraamaan Pikku Kakkosen uuden ohjelman nauhoitusta. Oli mielenkiintoista nähdä ohjaaja täydessä toiminnassaan. Kolme neljä kertaa nähtyämme saman kohtauksen uudestaan ja uudestaan, ei ollut ihme, että loppu päivän päässämme soi Munniharppu–laulu. Voi jee.. -.-’  Käväisimme myös ihastelemassa ohjelman lavasteita.

Viimeiseksi meille kerrottiin YLEAreenan uudistuksista ja kuinka se toimii. Saimme lahjaksi aivan uskomattoman makeet muistikortit, tosin emme aluksi tajunneet, kuinka se avataan.

Lähdettyämme seurasimme Atsoa, jolla oli kännykässä GPS. Hän johdatti meidät onnistuneesti, takasin juna-asemalle. Kun istuimme kaikki tyytyväisinä junassa, huomasimme junan liikkeelle lähdettyä, että joku puuttuu...

… se oli Pipsa.

Rautikselle takaisin päästyämme, ilman Pipsaa, kaikki lähtivät omiin suuntiinsa Helsingin syövereihin. Päivä oli kaikin puolin erittäin onnistunut ja retki YLE:lle oli mieletön kokemus!

Teitä lämmöllä muistaen: Alisa & Iina :P























Ei kommentteja: