keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Ja kamera käy - shoot!

Mediaviikon keskimmäinen päivä oli viikon pisin, ehkä raskain ja myös hauskin, sillä videon kuvauksissa meni koko päivä - lähes 7 tuntia taukoineen. Kuvauksien jälkeen iltaa jatkettiin vielä itse tehtyjen maukkaiden pitsojen voimin, musaa kuunnellen ja hengaillen.  

Tänään me teimme videoita. Se oli hauskaa. Me opiskelemme tekemään videoita itse. Me olimme äänittäjiä, ohjaajia ja kuvaussihteereitä. Me itse teimme äänityksiä, ja itse katsoimme ottoja, mikä niistä on parempi. Sekin oli hauskaa, koska se oli ensimmäinen kertani.  

Oli kuvauspäivä, ja vaikka aikataulussa jäätiin melko jälkeen, oli tekeminen silti hauskaa. Saimme kokeilla kaikkia rooleja ja tutustua videon tekemiseen perusteellisesti. Oli hauskaa kokea, millaista voisi olla oikean elokuvan tekeminen ja samalla tuli ajatelleeksi, kuinka kova työ yhdenkin elokuvan tekemisessä todella on ja kuinka paljon eri alojen ihmisiä siihen tarvitaan. Porukkamme on hyvä, yhteistyö sujuu, eikä kukaan valittanut kertaakaan ajan ylittämisestä. Mitä nyt muutaman kerran mainittiin nälkä, mutta se nyt oli odotettavissa. Kaunis kesäpäiväkään ei mennyt hukkaan, sillä kohtauksia oli myös kuvattava ulkona. 

Anastassia & Riina :)




 










 




Ei kommentteja: