keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Action!


Tänään, viikon ollessa jo puolivälissä, jatkettiin siitä mihin jäätiin ensimmäisenä päivänä. Tiedossa oli siis maanantaina käsikirjoitettujen mainospätkien kuvaaminen.  Ennen kuvauksen alkua Peppi ja Mika ohjeistivat laitteiden käytössä sekä kertoivat yleisiä ohjeita, joiden avulla kuvaustilanteet sujuvat mahdollisimman sutjakkaasti.

Kun tehtävät ja laitteet olivat kaikille selvillä, päästiin kuvaamaan. Jotta homma ei kävisi päivän mittaan tylsäksi, päädyttiin siihen, että tehtäviä kierretään. Jokainen pääsikin vuorollaan niin kameran eteen näyttelemään kuin sen taakse ohjaajaksi, äänimieheksi, kuvaussihteeriksi…

Aamupäivän sisäkuvausten jälkeen siirryttiin iltapäiväksi ulos kuvamaan viimeisiä otoksia. Päivä päättyi jätskeihin ja kuvattujen pätkien katsomiseen.

Nauru raikasi päivän mittaan ja oli kaiken kaikkiaan hyvä boogie! Näillä nuorilla on selkeästi media tekeminen ja ryhmätyö hanskassa. Tämän päivän käytetyintä hokemaa myötäillen, yESBOx!

"Kuvasimme kohtauksia, jotka kirjoitimme maanantaina. Fiilikset ovat ihan positiiviset. Kaikki oli mielestäni kivaa." -Netta

P.S. Kuvia päivän tapahtumista lisäillään huomenna :)

Edit: Lisätty kuvia keskiviikolta.




































Ei kommentteja: